Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη για τα προημιτελικά του Conference League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για την ιστορική βραδιά του Ολυμπιακού, ο οποίος θα προσπαθήσει για πρώτη φορά στα χρονικά, να περάσει στα ημιτελικά μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Θα είναι αήττητος σε πέντε παιχνίδια με τουρκικές ομάδες εντός έδρας, τρεις νίκες-δύο ισοπαλίες, ενώ η Φενέρ έχει χάσει στην Ελλάδα και από τον Ολυμπιακό, και τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Υπενθύμισε, πάντως, ότι η Φενέρ το 2013 έπαιξε πάλι προημιτελικά στην Ευρώπη, το Europa League, αποκλείοντας τη Λάτσιο και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει αποκαλύψει το παραμικρό για την ενδεκάδα, άρα παίζονται ακόμα δύο θέσεις μεταξύ Όρτα-Μασούρα και Γιόβετιτς. Πλεονέκτημα του Ολυμπιακού είναι πως δείχνει καλά μετά τη ρεβάνς με τη Μακάμπι, έχοντας πάρει ψυχολογία από το 6-1.

Για τη Φενέρ, σχολίασε ότι στο τελευταίο της ευρωπαϊκό εκτός έδρας παιχνίδι, οπότε και πήρε την πρόκριση επί της βελγικής Ουνιόν με νίκη 3-0, άνοιξε γρήγορα το σκορ με μία στημένη φάση και από εκεί και πέρα ως το τέλος έπαιζε συνεχώς με φοβερές αντεπιθέσεις και κλεψίματα μπάλας, διευρύνοντας με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Χαρακτήρισε ως πιο κομβικό παίκτη της τον Βραζιλιάνο Φρεντ, λέγοντας ότι έχει παίξει 26 παιχνίδια, με τη Φενέρ να έχει 25 νίκες και 1 ισοπαλία.

Τέλος, εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι Τούρκοι θα παίξουν σε «προστατευμένο» διαιτητικό περιβάλλον, με τον Ελβετό Σέρερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x